Pappapermisjon, rutiner og ny jobb

Mye (og lite) skjer når en går ut i pappapermisjon, og samtidig er på vei over i ny jobb. Rutinene tar en pause fra hverdagen, og man får et helt annet fokus enn det man er vant til. Dette har vært hverdagen for meg frem til jeg startet i ny jobb i dagligvarebransjen i slutten av august. Planene fremover for min egen del er å plukke opp skrivingen, kanskje en dreining mot dagligvare- og handelsbransjen, men samtidig fokusere på teknologi og mediebransjen. Krysningspunktene i disse bransjene skjer oftere og oftere. Én bransje har fått merke disrupsjonen gjennom over ett tiår, den andre er i startfasen.

Følg med videre, og send meg gjerne en epost på henrik @ dette domenet.no hvis du har noe på hjertet!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *